Bouw MegaRun camper

Voor de MegaRun 2020 hebben we lang gezocht naar een geschikt vervoermiddel. Of beter gezegd onze derde strijder. Daar zijn wel wat voorwaarden aangesteld want een leeftijdsgrens en een prijs van €1000 maken het vinden van een 'strijder' niet eenvoudiger.

Maar we hebben er een gevonden en zoals te verwwachten waren er wel een paar kleine probleempjes...

De motorrevisie

Dat de bus oud wqas dat wisten we. Maar de motor zou prima zijn en lopen als een 'zonnetje'. Nu is dat misschien ook wel te verwachten wanneer er 277.000 km op de teller staat, dus degok was te nemen. Toch?

We kwamen er uiteindelijk achter toen we eerst de sleutel opnieuw hebben ingelezen en we de boel gingen starten. Het was ZWART! Alles stond vol rook in de straat. Maar er waren verzachtende omstandheden. En na een tijdje verdween de rook ook inderdaad, maar helemaal lekker liep de motor niet.

En daar kwamen we later dan ook wel achter.


De reis

Van maandag 7 september t/m vrijdag 11 september (2020) vijf dagen Europa in. Op zondag 6 september vindt de keuring plaats met gratis overnachting en een dikke pre-party in de avond. De totale route meet circa 2.400 km.
De MegaRun 2020 zal door de volgende landen lopen; Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Italië**,Slovenië en we eindigen in Tsjechië.